Over Br@nd

In 2006 zag de eerste collectie van br@nd for girls het levenslicht. Textielontwerpster Ellen van den Brand is de drijvende kracht achter dit merk voor meisjes. Na jarenlang te hebben gewerkt voor (inter)nationale  cliënten, was er de behoefte aan een nieuwe uitdaging. En die werd gevonden in een eigen kinderkledingmerk, waarbij de naam br@nd een knipoog is naar haar achternaam en het internet.

Bij br@nd wordt onvoorwaardelijk gekozen voor mooie kinderkleding in fijne tricotstoffen die voldoen aan een hoge kwaliteit en dat ook uitstralen. Dat betekent niet dat de prijs voor deze kwaliteit ook bovenmatig hoog moet zijn. Br@nd streeft naar betaalbare items. Alle stoffen en kleding van br@nd worden geproduceerd in Portugal volgens de GOTS norm.

 

De Global Organic Textile Standard (GOTS) is een internationaal erkende norm voor biologisch textiel. Sinds de invoering in 2006 heeft GOTS zijn praktisch nut al bewezen. De norm wordt ondersteund door het groeiende verbruik van biologische vezels en de vraag naar uniforme verwerkingscriteria vanuit zowel industrie als retail.

GOTS waarborgt de biologische status van textiel van de oogst van de grondstoffen tot en met de ecologisch en maatschappelijk verantwoorde productie en etikettering van producten. Alles is erop gericht de consument een betrouwbare garantie te bieden. De norm heeft betrekking op de verwerking, productie, verpakking, etikettering, handel en distributie van alle soorten textiel die bestaan uit minstens 70 procent gecertificeerde biologische, natuurlijke vezels.

 

De ontwerpen van br@nd for girls hebben vaak een nostalgisch én eigenwijs tintje. De print van het hart doet je misschien wel terugdenken aan de tijd dat je zelf een meisje was. Dat je genoot van de zomer, zittend op de schommel, even frunnikend aan de vlechtjes in je haar.

Kleding is emotie en verbeelding. In het aanbrengen en vervolmaken van de details in belijning, afwerking en exclusieve prints zit onze kracht. We vinden het erg leuk dat zoveel andere moeders en dochters er door worden aangesproken.  De kleding voor br@nd for girls zegt : "wij zien er lief uit, maar met ons valt niet te spotten".

Naast de eigenwijze uitstraling heeft br@nd, een perfecte pasvorm, optimaal draagcomfort en zijn alle items uitstekend te combineren. De br@ndcollectie in de maten 98/104 t/m 170/170  is te koop via de site van br@nd: www.brandforgirls.nl.


De werkwijze van br@nd is eenvoudig. Om de modellen in onze collectie te kunnen bekijken, klik je in het hoofdmenu op de optie ‘collectie’. Je kunt nu op je gemak het aanbod van br@nd bekijken.

Zodra je iets ziet wat je leuk vindt, klik je op het betreffende model. Je krijgt dan meer informatie en foto's te zien. Wanneer je een item wilt bestellen dan moet je allereerst een aantal keuzes maken. Zoals in welke kleur of dessin je het item wenst.  In enkele gevallen kun je een opdruk kiezen. Die  opdruk  wordt dan speciaal voor jou op het jurkje of shirt gedrukt. Nadat je deze keuzes in het menu hebt doorlopen, voeg je de bestelling tot slot toe aan je winkelmandje.

Let op:

  • Als je geen opdruk wenst dan kan je een accessoire kiezen, zoals een setje buttons.  
  • Bij vragen of onduidelijkheden, kun je br@nd altijd mailen. br@nd streeft ernaar om je binnen 24 uur (uitgezonderd in het weekend) een antwoord te geven.

Zoek winkel bij u in de buurt

Postcode: