Aansprakelijkheid

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. br@nd kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. br@nd is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.  br@nd is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door br@nd zo spoedig mogelijk worden aangepast. 
Alle producten die in het assortiment van br@nd zijn opgenomen voldoen aan de strenge eisen waaraan kinderartikelen moeten voldoen. br@nd kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door br@nd verkochte producten. We raden het gebruik van de strikjes bij kinderen onder de 3 jaar af. Let op: gebruik van buttons strikjes op kleding kan gaatjes veroorzaken. Eventuele schade veroorzaakt door het gebruik van de buttons en strikjes is geheel op eigen risico. 
Alle producten van br@nd zijn voorzien van een waslabel, de klant is geacht zich hier aan te houden. Nooit op een print strijken. 
br@nd kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit. De positie en grootte van de daadwerkelijke bedrukking op een kledingstuk kan iets afwijken van hoe de bedrukking op de site wordt weergegeven. br@nd kan hier niet verantwoordelijk voor worden gesteld. 
Op sokken, maillots en accesoires van br@nd wordt geen garantie verleend. Op beschadigingen van opdrukken na gebruik kan br@nd geen garantie verlenen.