Retour

Klik hier voor het retouraanvraagformulier

 

Retour:

De artikelen die u via br@nd heeft gekocht, kunnen zonder opgaaf van reden worden geretourneerd. U stuurt de kleding (onbeschadigd en compleet, netjes opgevouwen !) op uw kosten, voldoende gefrankeerd  terug (als  een pakket niet voldoende gefrankeerd is zullen we deze strafport- kosten in mindering brengen op het retour te ontvangen bedrag!) .  In geval van retour, zodra br@nd alles in goede staat, onbeschadigd en compleet heeft ontvangen, zal br@nd het bedrag binnen 14 dagen terugstorten op het rekeningnummer van de klant. Indien de betaling via Paypal is ontvangen wordt het bedrag terug geboekt naar deze rekening. Indien u iets wilt retourneren dan graag het bovenstaand retourformulier invullen. Retouren worden alleen in behandeling genomen als een retourformulier in het retourpakket is bijgesloten. Een retourformulier verkrijgt u door bovenstaande velden in te vullen. Het factuurnummer en email-adres dienen in te worden gevuld, vervolgens wordt uw order zichtbaar. Via een val-menu kan nu gekozen worden welke items geruild of retour worden gezonden. Nadat deze informatie is ingevuld kan het formulier worden uitgeprint. Het retourformulier wordt tevens naar uw email adres verzonden. Op het retourformulier staat vermeld waar het pakket naar toe moet worden gezonden.

 

De kleding wordt retour genomen mits:

• Het retourneren plaatsvindt binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling.
• De kleding nog in originele staat van verzending is, de kleding dient ongedragen, netjes opgevouwen, ongewassen en met alle aangehechte of aangebrachte kaartjes, labels en strikjes in de originele verpakking terug gestuurd te worden. Als de "zegel" van een label is verwijderd of het rood/ witte koortje is doorgeknipt dan kunnen we het kledingstuk niet retour nemen. 
•  De kleding kan niet retour worden genomen als er voor een zelfgekozen opdruk is gekozen (Jurkjes en T-shirts waarbij op de site vermeld staat dat de opdruk zelf te kiezen is). Deze regel is conform de Wet kopen op afstand waarin vermeld staat dat aankopen die speciaal, op bestelling, zijn gemaakt niet geretourneerd kunnen worden.
• Het risico van het retourneren (verzenden) ligt geheel bij de klant.
• Het retourformulier dient aanwezig te zijn in het retour-pakket, zonder formulier kan een order NIET in behandeling worden genomen!
• Sokken en maillots die zijn gepast, of niet meer in de oorspronkelijke verpakking zitten worden NIET retour genomen. 
* INDIEN DE GEHELE BESTELLING RETOUR WORDT GEZONDEN DIENT OOK HET GRATIS CADEAUTJE MEE TERUG TE WORDEN GEZONDEN IS DAT NIET HET GEVAL DAN WORDEN DE EERST GEMAAKTE VZK NIET VERGOED.